Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen !!!!
Daar hoort natuurlijk een fantastische, knallende en heerlijke bruidstaart bij. Met veel zorg kunnen wij jullie helpen met het ontwerpen van de perfecte taart voor op jullie mooiste dag.
Een kunstwerk dat niet alleen perfect past bij het thema van jullie huwelijksfeest, maar ook nog eens heerlijk smaakt!
Willen jullie geen bruidstaart maar liever cupcakes, cakepops, macarons of misschien een complete sweet-table? Dan kan dit natuurlijk ook!
Jullie bruidstaart is heel persoonlijk en daarom lastig om een exacte prijsopgave te geven zonder dat er een ontwerp is gemaakt. Iedere taart is uniek en volledig handgemaakt, hierdoor is de uiteindelijke prijs afhankelijk van o.a. het taartontwerp, het aantal personen, de gewenste decoratie en de gekozen vullingen.
Al jullie wensen zijn bespreekbaar bij een proeverij-afspraak.

Bloemen op de taart kunnen handgemaakte zijn of echte bloemen.
De echte bloemen worden door het bruidspaar zelf besteld en dienen hier een dag voor de bruiloft te worden bezorgt.
Op deze manier kan er noot iets mis gaan met de kleuren of wensen wat betreft de bloemen omdat deze vaak besteld word bij dezelfde bloemist als waar jullie het bruidsboeket bestellen.

Wij maken bruidstaarten v.a. 20 personen.
Wij zijn werkzaam in Zandvoort, Haarlem en omstreken, In Zandvoort bezorgen wij gratis, daarbuiten rekenen wij een starttarief van € 7,50 + € 0,40 per kilometer (afstand x2). Dit met een minimum van € 15,00.