Bruidstaarten

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen !!!!
Daar hoort natuurlijk een fantastische, knallende en heerlijke bruidstaart bij. Met veel zorg kunnen wij jullie helpen met het ontwerpen van de perfecte taart voor op jullie mooiste dag.

z3

Proeven

Vooraf thuis alvast proeven is vaak stap 1. Jullie kunnen de proeverij To-Go box ophalen om thuis
samen in alle rust met wellicht ook familie en vrienden te kiezen wat voor jullie speciale dag het beste past.

z1

Bestellen

De volgende stap is de mogelijkheid om een bel afspraak in te plannen om zo samen met mij alle mogelijkheden te bespreken en de stappen van deze bestelling te doorlopen, geheel vrijblijvend. Willen jullie hiervan gebruik maken? Neem dan contact met mij op.

z2

Trouwdag

Op jullie grote dag hoeven jullie alleen maar te genieten. Wij regelen voor jullie alles rondom de bezorging met de locatie.

Jullie bruidstaart is heel persoonlijk en daarom lastig om een exacte prijsopgave te geven zonder dat er een ontwerp is gemaakt. Iedere taart is uniek en volledig handgemaakt, hierdoor is de uiteindelijke prijs afhankelijk van o.a. het taartontwerp, het aantal personen, de gewenste decoratie en de gekozen vullingen.

  • Naked/creme taarten vanaf € 5,50 p.p
  • Fondant taarten vanaf € 7,50 p.p
    Wij maken bruidstaarten v.a. 25 personen.

Bloemen op de taart kunnen handgemaakte zijn of echte bloemen.
De echte bloemen worden door het bruidspaar zelf besteld en dienen hier een dag voor de bruiloft te worden bezorgt.
Op deze manier kan er nooit iets mis gaan met de kleuren of wensen wat betreft de bloemen omdat deze vaak besteld wordt bij dezelfde bloemist als waar jullie het bruidsboeket bestellen.

Fondant is een suikerpasta en biedt een blank canvas voor de bruidstaart, wat betekent dat je eindeloos veel mogelijkheden hebt om hem te decoreren. Het is makkelijk om een moderne en strakke taart te creëren, maar ook taarten met textuur en laagjes!

Hieronder vind je een aantal voorbeeld van fondant taarten.

Fondant taarten
creme en naked taarten

Onze botercrème  wordt gemaakt op basis van eiwit, waardoor deze smaakt als een luchtige zoete crème en niet als boter.
 Deze bruidstaarten zijn ideaal voor diegenen die geen fan zijn van fondant maar tegelijkertijd toch een mooi ontworpen taart willen!

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van botercrème taarten.