Prijslijst

De prijzen van taarten gaat vanaf € 3,75 – € 4,50 per persoon (vanaf 12 personen) De prijzen voor fondant taarten zijn inclusief basic decoraties zoals naam, leeftijd, bloemetjes e d .
De bijkomende kosten hangen samen met jouw specifieke wensen en het uiteindelijke ontwerp. Neem  contact op via het bestelformulier of stuur een E-mail of whatsapp voor een vrijblijvende prijsopgaaf. 

Belangrijk om ons hierbij van zoveel mogelijk informatie te voorzien zodat we een compleet beeld hebben van jouw wensen en we je goed kunnen informeren over de kosten. 
De kleinere maten gaan in combinatie met een stapeltaart. De prijzen voor fondant taarten zijn inclusief basic decoraties zoals naam, leeftijd, bloemetjes e d .

Taarten worden standaard gevuld en afgesmeerd met een zachte vanille swiss merinque (botercreme) en aardbei jam.
Heb je liever een andere vulling? Geen probleem, we hebben een ruime keuze aan andere vullingen al dan niet tegen een meerprijs. Staat jouw keuze niet vermeld op de website, E-mail of whatsapp dan even, dan bespreken we samen de mogelijkheden.

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Stapeltaarten

Voor stapeltaarten geld een meerprijs van €2,50 euro per laag. 

______________________________________________________________________________________________________________________________________

Maatwerk

Prijzen voor meerwerk en decoratie zijn afhankelijk van de bewerkelijkheid en complexiteit/ontwerp. Onder meerwerk wordt verstaan: suikerbloemen, toppers, boetseersels,  2D (platte) decoraties etc. Deze kosten worden vooraf besproken aan de hand van een vrijblijvende offerte.

3D decoraties/figuurtjes (ter indicatie)
gemiddelde prijs  3D figuur: € 5,00 – €10,00 euro

Prijzen voor echte bloemen zijn 1:1 afhankelijk van het seizoen, het aanbod en de actuele prijs. Dit geldt ook voor vers fruit.

Ronde taarten

maten met een * zijn en alleen in combinatie met een stapeltaart

10 4 * personen
12.5 6 * personen
15 9 * personen
17.5 12  personen
20 16 personen
22.5 20 personen
25 25 personen
27.5 30 personen
30 36 personen  
32.5 42 personen
35 48 personen

2 lagen is mogelijk vanaf   18 personen
3 lagen is mogelijk vanaf   30 personen
4 lagen is mogelijk vanaf   54 personen
5 lagen is mogelijk vanaf   90 personen
6 lagen is mogelijk vanaf 144 personen

Dripcakes

Drip taarten zijn standaard gedecoreerd met snoep & chocolade en afgesmeerd en gevuld  met vanille botercreme (swiss merinque en aardbeien jam. (uitgezonderd bruidstaarten)
Uiteraard kunt u ook meerdere smaken( tegen een meerprijs) kiezen.

Double barrel taart
( dripped) extra hoge taart-vanaf  18 personen

Een Double Barrel taart is circa 20 cm-25 cm hoog en 5 x gevuld
Drip taarten zijn standaard gedecoreerd met snoep & chocolade en afgesmeerd en gevuld met vanille botercreme (swiss merinque en aardbeien jam. Uiteraard kunt u ook meerdere smaken( tegen een meerprijs) kiezen. Prijzen zijn exclusief Cake Toppers, boetseerwerk, fondantdecoraties, goudkleurige, macarons etc. Hiervoor geldt een meerprijs.

Cupcakes

zijn te bestellen vanaf 12 stuks

Cupcake met toef  € 2,75
Cupcake Met toef en kleine (fondant)versiering € 3,25
Cupcake met toef en fondant uitgebreid € 3,75
Cupcake met 3D boetseer werk. ( bv mermaid of unicorn-mini) € 4,25

Cakesicles

zijn te bestellen vanaf 6 stuks

Cake pops maar dan in de vorm van magnum, of (geo) hart € 3,50 per stuk